PARADIJS OP AARDE!
We zijn op Pulau Weh, het paradijs op aarde! Een klein eilandje voor de kust van Banda Aceh (noordwestkust van Sumatra).
Afgelopen nacht geslapen in Banda Aceh, waar de verschrikkingen van de Tsunami nog duidelijk zichtbaar zijn (opgestapelde boten en massagraven brr wel apart hoor, we kregen allebei even rillingen op weg naar de veerboot):
Vanochtend de boot genomen naar dit paradijs. Heerlijk hier! Je kan hier duiken, snorkelen, zwemmen, lekker eten, nietsdoen, etc etc. En wifi-internetten haha
Morgen onze duik hier, voor Aldert zijn allereerste. Misschien nog een duikcursus voor Aldert. Dan moeten we blijven tot ongeveer zondag, maar dat is niet moeilijk in dit paradijs. En het regenseizoen is over ! Heerlijk weer, 30 gr, zon, blauwe lucht en de schitterende zee.
Groetjes uit ons paradijs !
Aldert en Erik
Bah, wat een verschrikkelijk uitzicht. Je zult er maar moeten zitten, wij kijken liever tegen elkaar aan in het koude, brrrr Almelo. Aldert een duikcursus is echt de moeite waard, een zwemband is niet nodig, want die krijg je vanzelf van al dat eten.
Groeten van ons allemaal,
En wij maar zitten in de lou: ijs, sneeuw, regen, gladde wegen. Toe maar!
Hee tijgers,
Al een beetje verkleurd? (gebroken wit? )
Geniet er maar van het is hier koud en nat....
Grt,
Hans
hey Aldert! je komt toch wel weer he! anders kunnen we helemaal geen "babrie"grapjes meer maken! haha
Hoi Aldert en Erik,
Wat geweldig mooi allemaal!! En al zoveel gezien! Nou, geniet van alle mooie uitzichten en het mooie weer.
Liefs Kelly..
Hey guys...
T valt wel op hoor...
Ze zitten op t paradijs... en gelijk krijgen we geen updates meer of foto's van mooie parelwitte stranden, klappa's enz enz...
Ben wel lichterlijk jaloers, maar dat merk je niet hoor..
Ik ga wel weer aan t werk, geniet van jullie laatste week en tot schrijfs..
Plan Plan en amatoooooo